O metoda incredibila de a crea modele 3D folosind o camera 360 si Walkabout Worlds FREE app

Fani din industria tururilor virtuale, Buna! Ce mai faceti ?

Vin la voi cu o metoda, geniala daca ma intrebati pe mine, de a creea modele 3D fara a fii nevoiti sa achizitionati Scanere sau Camere 3D (stereoscopice) foarte costisitoare.

Puteți utiliza Walkabout Worlds Panomodeller pentru a transforma o fotografie 360 într-un model 3D complet. Si transformarea aceasta, într-un model 3D, sa dureze doar cateva minute.

Pur și simplu trebuie să marcați punctele cheie în fotografia dvs. 360 iar Aplicația folosește apoi aceste puncte pentru a calcula înălțimea, lățimea, adâncimea și pozițiile pereților și obiectelor, transformând fotografia dvs. 360 într-un model 3D.

Urmariti urmatorul video de pe canalul youtube #Walkabout Worlds pentru a vedea procesul in sine si faceti un click pe butonul Model 3D SketchFab pentru a vedea produsul final !

Sursa acestor informatii este #Walkabout Worlds !!

Am mentionat ca aceasta aplicatie este GRATUITA pentru 5 modele 3D ?!? Este ceva absolut extraordinar ca in aceasta industrie de nisa, a tururilor virtuale, sa avem optiunea gratuita de a transforma o fotografie 360 intr-una 3D (de fapt 5) .

Mentionez ca nu sunt platit si nici nu am fost contactat de oficialii acestei aplicatii, #WalkAbout Worlds, sa fac publicitate ! Am scris acest articol doar ca sa va stimulez curiozitatea!

Sursa: https://www.walkaboutworlds.com/

Vizionare placuta !

Pana la urmatorul articol, ciao !

One thought on “O metoda incredibila de a crea modele 3D folosind o camera 360 si Walkabout Worlds FREE app

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights