Fabrica de hârtie Zărnești

Procesul de fabricare al hârtiei explicat printr-un tur virtual

Cu un Tur Virtual 360 fabrica de hârtie DS Smith din Zărneşti ne demonstrează faptul că poate fii mediul propice prin care se poate face și educație.

Ca atare, puteti sa urmăriți procesul de fabricare a hârtiei, de la centrul de calitate până la expediere, să aflați cum funcționează toate utilajele și să îi întâlniți pe cei care fac parte din acest lanț de producție.

Ce puteți vedea în cadrul turului virtual 360 al fabricii:

  • Centrul de calitate pentru reciclarea materiilor prime – aflați despre verificările riguroase ale calității și standardele de calitate atunci când hârtia ajunge la fabrică;
  • Curtea de depozitare – aflați cum se alege amestecul perfect de fibre pentru a face hârtia de înaltă calitate;
  • Pulper – locul unde sunt procesate fibrele pregătite pentru mașinile de fabricat hârtie;
  • Mașina de hârtie – descoperiți cum pulpa este transformată în hârtie;
  • Depozitul – vedeți unde și cum se stochează hârtia;
  • Expediere – Acum hârtia este gata să se îndrepte către fabricile de ambalare din toată Europa, gata să fie transformată.

Încă o dată sunt demonstrate beneficiile unui tur virtual 360 pentru un business iar cei care vor să fie cu un pas în fața concurenței au înțeles un lucru foarte important, și anume: dacă vrei să fii printre primii din ramura ta de activitate, atunci trebuie sa investești în strategii de marketing iar turul virtual 360 este o strategie de marketing atât cu scopul de a arăta clienților tăi infrastructura de care beneficiezi cât și pentru a-i educa / informa despre procesul tău de producție.

Cu un Tur Virtual 360 fabrica de hârtie practic a devenit mult mai transparentă și mai notorie în mediul online. Beneficiile unui tur virtual sunt numeroase, printre ele putem menționa : vizibilitatea brandului, propulsia paginii web în cadrul motoarelor de căutare și o apropiere de potențialii clienți.

Apelează cu încredere la serviciile noastre de tururi virtuale !

Sursa:

https://www.dssmith.com/ro/produse-servicii/produse-din-hartie/fabricile-noastre-de-hartie/fabrica-de-hartie-zarnesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights